2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Başbakanı dinledik, 3 çocuk yaptık

Denizlispor'da bir haftalık antrenman boykotunun ardından süresiz kadro dışı bırakılan ikinci kaptan Bülent Ertuğrul'un eşi Ebru Ertuğrul, bugün Özel Sağlık Hastanesi'nde ikiz erkek bebek dünyaya getirdi.

Mislina adında 4 yaşında kızları olan Ertuğrul çifti, ikizlere Emir ve Enes isimlerini verdi. Çok mutlu olduğunu söyleyen Bülent, basın mensuplarına espri yaparak, "Başbakan'ın sözünü dinledik, üç çocuk yaptık" dedi.

Bülent'i ve eşini ziyaret eden takım kaptanı Yusuf ise, "Fenerbahçe'yi İstanbul'da yenerek galibiyeti Bülent'e ve yeni doğan çocuklarına armağan etmek istiyoruz" diye konuştu. Fenerbahçe karşılaşmasını yeniden milli takıma seçilmek için vitrin maçı olarak gördüğünü söyleyen Yusuf şöyle devam etti:

"Takım olarak iyi hazırlandık. 55 bin taraftarı önünde Fenerbahçe'yi yeneceğimize inanıyorum. Ayrıca bu müsabaka genç futbolcuların kendilerini göstermeleri açısından da önemli. Kazanmamız sürpriz olmaz."

Öte yandan geçen hafta futbolculara toplam 1 milyon 60 bin YTL ceza kesen yönetim, Fenerbahçe maçı öncesi af konusunu tartışıyor. Yöneticilerin maç günü oyuncularla görüşüp, "Fenerbahçe'yi yenin, cezaları affedelim, ayrıca ekstra prim verelim" önerisinde bulunacağı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 17:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kaptan bae IP: 88.236.13.xxx Tarih : 29.05.2008 15:07:23

çok haklısın bülent kardeş akşam 5. ye başlıcaktım.banada oğlan çocuğu verilsin