2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Başkan, mahalle mahalle geziyor

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Sevindik Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.


AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkan Yardımcıları Osman Zolan, Ali Alaybeyoğlu, Mustafa Gökoğlan, Şamil Çınar ve Mahmud Güngör'ün de katıldığı toplantıya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Sevindik Mahallesi ve çevresine son 4,5 yılda yapılan çalışmaları anlatarak ardından vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Göreve gelindiğinde 3 altın kurala sadık kalınarak çalışıldığını kaydeden Zeybekci, "Söz söyledik mi asla yalan söylemeyeceğiz dedik. Verdiğimiz sözü canımız pahasına tutacağız dedik. Emanete hıyanet etmeyeceğiz dedik. Hamdolsun 4,5 yıllık süreçte verdiğimiz sözlerden daha fazlasını yerine getirerek karşınıza geldik. Sevindik ve çevresinin eski dönemlerini şöyle bir hatırlarsak neler yapıldığını daha iyi görürüz. Sevindik Köprülü Kavşağı merkezli 2 kilometre uzunluğunda bir daire çizilirse neleri başardığımız görülür. Sevindik Köprülü Kavşağı, Sevindik Yaya Üst Geçidi, Dokuzkavaklar Köprülü Kavşağı, Dokuzkavaklar Yaya Üst Geçidi, Hasan Güngör Kapalıspor Salonu, Kentsel Dönüşüm Projeleri, Sevindik Kapalı Pazaryeri, yeşil alanlar, parklar bahçeler, spor alanları mahallemize yaptığımız hizmetlerden bazıları. Sevindik Mahallesi'ne yapılan yatırım 200 milyon YTL'nin üzerinde, Ama yetmez, daha fazlasını yapacağız" dedi.


AK Parrti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan da, Denizli Belediyesi'nin çalışmalarının Türkiye'nin dört bir tarafından dikkatle izlendiğini ifade ederek, "Daha birkaç gün önce Trabzon Belediyesi'nden yetkililer gelmiş, belediyemizin yatırımlarını yerinde incelemiş. Belediyemizin başarılı çalışmalarını nasıl Trabzon'a uygulayabiliriz sorusunun cevabını arıyorlar. Gittiğimiz bir çok ilde, toplantılarda Denizli'den bahsediliyor. Bize, nasıl bir yol izleyip başarıya ulaştığımızı öğrenmek için soru soruyorlar. Daha düne kadar, Aydın'a, İzmir'e Manisa'ya özenirdik, 'Neden bizde yok?' derdik. Şimdi durum değişti. İzmir gibi Büyükşehirler artık bizi izler oldu' dedi.
Daha sonra vatandaşlar mahallede yapılmasını istedikleri çalışmaları aktardı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 18:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?