3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Başkan cinayetinin zanlıları adliyede

BAŞKAN CİNAYETİNİN ZANLILARI ADLİYEYE ÇIKARILDI

Denizli'nin Buldan ilçesine bağlı Yenicekent beldesinin MHP'li Belediye Başkanı Nail Sancak'ın(40), bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 kişi bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı.

Buldan'ın Yenicekent Beldesi Belediye Başkanı Nail Sancak, Cumartesi akşamı birahaneye ruhsat verilmemesi iddiasıyla kahvehanede otururken bıçaklı saldırıya uğramıştı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralı olarak Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nail Sancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Dün kalabalık bir topluluğun katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Denizli'de toprağa verilen Nail Sancak'ın katil zanlıları bugün geniş güvenlik önlemleri altında Buldan ilçesinde adliyeye çıkarıldı.

Olaydan sonra hafif yaralı olarak Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'ne giden 3 kardeş burada polis tarafından gözaltına alınarak jandarmaya teslim edildi. İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda sorgulamaları tamamlanan K.S.(36), M.S.(30), R.S.(26) kardeşlerin yanı sıra, birahanede çalıştığı öğrenilen H.A.(26) bu sabah Buldan ilçesine götürüldü.

Buldan Adliyesi önünde özel harekat. çevik kuvvet ve jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, adliyeye giriş çıkışlar kontrol altına alındı. Bir polis panzerinin de hazır bulundurulduğu adliye çevresinde kuş uçurtulmadı. Jandarma aracıyla getirilen zanlılar daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sokuldu.

BAŞKAN CİNAYETİNİN ZANLILARI ADLİYEYE ÇIKARILDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 14:04:04
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 17:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?