2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Başkan'dan öğretmenlere mesaj

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 2008-2009 Eğitim Yılı'nda, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti.


Başkan Zeybekci, yaptığı açıklamada, öğrencilerin gerek okulda ve gerekse hayattaki başarılarının, herkesin ortak hedefi olduğunu belirterek, hedefe ulaşmak için başta öğretmenler olmak üzere herkesin sorumluluğu bulunduğunu söyledi. Her geçen gün eğitim ve öğretimin öneminin daha çok arttığına dikkat çeken başkan Zeybekci, şunları kaydetti: "Bilgili, becerili, kendi milletinin değerlerini ve şanlı tarihini bilen, sorgulayan, araştıran, bilim üreten ve geleceğine umutla bakabilen sağlıklı bireyler yetiştirmemiz gerekir. Burada en büyük görev öğrenciyle birebir ilişki kuran öğretmenlerimize düşmektedir.


Değerli öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz, sizlerin elinde şekillenecektir. Fedakarca çalışarak görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinizi biliyorum. Sevgili öğrenciler, yarının Türkiye'sini sizler yaratacaksınız. Sizlerden tek istediğimiz derslerinize iyi çalışmanız, okulunuzda başarılı olmanızdır. Bugün sınıfınızda başarılı olursanız yarın ülkesine faydalı bireyler olursunuz. Bu düşüncelerle 2007-2008 Eğitim Yılında, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum."


Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediyenin geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemde de eğitme verdiği desteğin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 16:22:04
Güncelleme :7 Eylül 2008 Pazar 22:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?