2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Başkandan taraftara tepki

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Manisaspor maçında taraftarların takım ve yönetim aleyhine tezahürat yapmalarını anlayamadığını belirterek, "Rakip takımın seyircisinin yapamadığını bizim seyirci yapıyor" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında Manisaspor ile kendi sahasında berabere kalan ve galibiyet hasretine son veremeyen Denizlispor'da moraller bozuk. Bu sezon kendi sahasında oynadığı 4 maçtan 3 beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrılan Yeşil-siyahlılar, 7 maç sonunda 3 puanla düşme hattında yer alırken, taraftarların Diyarbakırspor maçından sonra Manisaspor maçında da aleyhte yaptıkları tezahüratlar kulüp başkanı Ali İpek'i kızdırdı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Denizlispor Başkanı Ali İpek, her geçen hafta daha iyi futbol sergilediklerini ancak üzerlerinde bir şanssızlık olduğunu belirterek, "Manisaspor karşısında alınan beraberlik, Diyarbakırspor ve Sivasspor maçlarına nazaran daha iyiydi. Manisaspor karşısında iyi futbol oynadık ancak beklenmedik bir anda gol yedik" dedi.

Manisaspor maçında çok gol pozisyonlarına girdiklerini ancak bunları eğerlendiremediklerini ifade eden Ali İpek, "Rakibimiz dönen bir toptan gol atıyor. Bu olacak bir iş değil. Tabi kısmetsizlik de var. Maç öncesi ısınma idmanında Mehmet Çoğum sakatlandı. Hafta içinde Bangoura ve Angelov sakatlandı. Üzerimizdeki bu şanssızlığı aşacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 23:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?