2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Basketbol takımından Vali'ye ziyaret

Bu yıl Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Dalaman A.Ş. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Basketbol Takımı yönetici ve sporcuları, Vali Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti.


Dalaman A.Ş. PAÜ Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Celal Küçüker, ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli'nin salon sporları alanında bütün kurumları ve spora gönül vermiş insanların desteğiyle bütünleşmiş bir görüntüye sahip olduğunu belirterek, "Bu durum bizi mutlu ediyor. Basketbol Federasyonu da bu modeli çok destekliyor ve daha da ileri boyutlara taşımak için gayret ediyor. İlimizde zaten bir spor ve üniversite birlikteliği var. Her alanda olduğu gibi, üniversitemizin spor alanında da ilimize katkı sağlaması çok güzel bir örnek teşkil ediyor. Sporun kitlelere yayılmasında bunun çok büyük bir önemi var. Basketbol, seyir zevki açısından da ailecek takip edilebilecek bir spor dalı. Bu sene yine sezon açılışını şölen ortamında, birçok eğlenceli organizasyonlarla yapacağız" diye konuştu.


Vali Yavuz Erkmen ise, bu yıl Türkiye 2. Basketbol Ligi'ne yükselen Dalaman A.Ş. PAÜ Basketbol Takımı yönetici, sporcu ve sponsorlarını kutlayarak, "Geçen seneki başarıda emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu sene de yeni bir oluşumla ki sponsor desteği de olacak ve şehrin de vereceği destekle, geçen seneki başarıyı tekrar edeceğinize inanıyorum. Bu sene sizleri inşallah çok daha iyi yerlerde görmeyi istiyoruz. Bütün arkadaşlara sağlıklı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Denizli'nin basketbolda da iyi yerlerde olması, bizleri memnun eder" dedi.


Ziyaretin sonunda Dalaman A.Ş Pamukkale Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman, Vali Yavuz Erkmen'e forma hediye etti. Sporcular da, Vali Erkmen'i yarın İstanbul FMV Işıkspor ile yapacakları karşılaşmaya davet ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 12:33:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?