5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Bayılma numarası yaparak çaldı

Denizli'de bayılma numarası yapan bir kadının, kendisine müdahale eden 112 Acil Servis'te görevli sağlık memurunun cep telefonunu çaldığı iddia edildi. 

Edinilen bilgiye göre, Sevindik Mahallesi'nde bir kadının rahatsızlanarak bayıldığını gören vatandaşlar, cep telefonuyla 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Kısa sürede verilen adrese giden sağlık ekipleri, alkollü olduğu belirlenen kadını ilk müdahalenin ardından Sevindik Polis Karakolu'na teslim etti. Karakola götürüldüğü sırada kendisine bakan sağlık memuru Şaban Karaman'ın cep telefonunu aldığı iddia edilen kadın, karakolda polislere, "Benim bir şeyim yok. 

Beni otogara götürün memleketime gideceğim" dedi. Kadın polisler tarafından otogara götürülürken, bir süre sonra cep telefonunun olmadığını fark eden Şaban Karaman bir başka telefondan kaybolan telefonunun numarasını aradı. Telefona çıkan kadına cep telefonunu kendisine vermesini söyleyen Karaman, "Beni bir daha rahatsız etme" cevabını aldı. Karaman, alkollü olan kadının cep telefonunu aldığını anlayınca polise başvurdu. 

Polis 30 yaşlarındaki kadını yakalamak için çalışma başlatırken, kadının Bayramyeri Meydanı'nda da bayılma numarası yaptığı ve 112 Acil Servis ekibi gelmeden olay yerinden ayrıldığı belirlendi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2006 Cuma 10:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?