3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Baykal'a çaycıdan sürpriz

Seçim mitingi için Denizli'ye gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bir çaycının sürpriziyle karşılaştı. Baykal, otobüsle miting alanına giderken bir çaycı otobüsü durdurup elindeki bir bardak çayı Baykal'a ikram etti.

Öğle saatlerinde helikopterle Denizli'ye gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'ne indi. Burada CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, İl Başkanı Ali Kavak ve Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman tarafından karşılanan Deniz Baykal, daha sonra seçim otobüsüne bindi. 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen miting alanına gitmeden önce İzmir asfaltı üzerinden şehir merkezine girerek şehir turu atıp vatandaşları selamlayan Baykal'a, sanayi esnafı büyük ilgi gösterdi.

Sık sık otobüsü durdurup esnafla camdan tokalaşan Deniz Baykal'a bir çaycı sürpriz yaptı. Otobüs gelirken hazırladığı bir bardak çayla yol üzerinde bekleyen çaycıyı gören Baykal otobüsü durdurdu. Çaycının hazırladığı çayı alan Deniz Baykal, elinde tuttuğu kahve bardağını bırakıp ikram edilen çayı içti. Bu sırada sık sık çaycı ile sohbet eden Baykal, çay ocağına yapılan daveti, "Mitinge gidiyorum. Yoksa gelirdim. Esnafın çayının tadı da bir başka oluyor" diyerek geri çevirmek zorunda kaldı. Baykal, çayını içip çaycıya teşekkür ettikten sonra otobüsün hareket etmesini istedi. Bir süre sonra çay kaşığını elinde unuttuğunu farkeden Baykal, otobüsü durdurup camdan dışarıya bakarak çaycıya seslendi ve çay kaşığını almasını istedi.

Deniz Baykal şehir turu attıktan sonra miting alanına geçip konuşma yaptı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 17:31:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?