2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

BBP'den Vali Erkmen'e ziyaret

BBP DENİZLİ İL YÖNETİMİNDEN VALİ ERKMEN'E ZİYARET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli İl Başkanlığı yeni yönetim kurulu üyeleri Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i ziyaret etti.

Ziyarete BBP İl Başkanı Ahmet Ercan, Başkan Yardımcısı Mustafa Karakaş, İl Sekreteri Necati Yurkunç, BBP Buldan İlçe Başkanı Ömer Yeşildağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. BBP Denizli İl Başkanı Ahmet Ercan, düzenlenen genel kurulun ardından yeni yönetim kurulu olarak ziyarette bulunduklarını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen, Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanlığı yeni yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Ülkemizde demokrasinin egemen olması, demokraside siyasi partilerin vazgeçilmez unsur olması, herkesin değişik görüşlerde olması doğaldır. Önemli olan ülkemizin bölünmez bütünlüğü, bayrağımızın hür olarak dalgalanması, bu anlamda da herkesin değişik fikirleri savunarak bu birliğe ve beraberliğe katkı vermesi en doğalıdır. Beklentiler bu yöndedir. Arkadaşlarımızın bu anlamda ülkemizin birliğine, beraberliğine katkı verdiklerine, ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğrunda çalışma yaptıklarına inanıyorum. Her siyasi partinin değişik görüşü olabilir, ama esas olan ülkemizin bölünmez bütünlüğüdür, bayrağımızın hür olarak dalgalanmasıdır ve büyük önderin gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine çıkma konusunda herkesin katkı vermesidir" dedi.

Vali Erkmen BBP Denizli İl yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

BBP DENİZLİ İL YÖNETİMİNDEN VALİ ERKMEN'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 14:43:01
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 16:20:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?