2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bebek öldü anne bileklerini kesti

Denizli'de, yedi aylık bebek bugün öğle saatlerinde boğularak hayatını kaybetti. Öğretmen anne olayın ardından bileklerini kesti.

Olay, bugün öğle saatlerinde bir evde meydana geldi. Kimya öğretmeni P.H.T.'nin bileklerini kestiğinin öğrenilmesinin ardından olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, anneye ilk müdahaleyi yapıp Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Bu arada evde 7 aylık kızı Öykü Tezel'in yatağın üzerinde cansız bedeniyle karşılaşıldı. Yatakta boğularak öldüğü tespit edilen 7 aylık Öykü, ölüm nedeninin belirlenmesi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Öğretmen olan anne H.T.'nin doğumdan sonra psikolojik tedavi gördüğü ileri sürüldü.

Apartman görevlisi, sabah saatlerinde servise çıktığını belirterek, "Anne kucağında çocukla birlikte benden bir ekmek ve gazeteyi aldı. Daha sonra içeriye girdi. Öğle saatlerinde ambulans ve polislerin geldiğini gördüm. Anneyi banyoda bileklerini kesmiş halde bulmuşlar. Hemen alıp hastaneye götürdüler. Polisler annenin bileklerini kestiğini söyledi. Anneyi ve bebeği eve gelen eşi buldu" dedi.

Bebeğin kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 18:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?