3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Beldelerden 446 personel geldi

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 29 Mart yerel seçimleriyle birlikte tüzel kişiliği kalkan ve Denizli Belediyesi'ne geçen belde belediyelerdeki çalışanlarla bir toplantı yaptı.

Denizli Belediyesi'ne dahil edilen Akkale, Bereketli, Gümüşler, Kayhan, Kınıklı, Servergazi, Hallaçlar, Üçler, Bağbaşı, Gökpınar, Göveçlik, Korucuk ve Cankurtaran beldesi belediyelerinde çalışan belediye personeli, artık Denizli Belediyesi personeli olarak görev yapmaya başladı.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yeni personelle Denizli Belediyesi Sanat Merkezi'nde toplantı düzenledi. Başkan yardımcıları Osman Zolan, Şamil Çınar, Mustafa Ünal ve Mustafa Gökoğlan'ın da katıldığı toplantıda konuşan Zeybekci, "Hiç bir tedirginliğiniz olmasın. Siz artık Denizli Belediyesi personelisiniz. İşiniz güvence altındadır" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediyede başta kendisi olmak üzere herkesin milletin hizmetkarı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Genelde alışılmış devlet memuru ziyniyeti var. Yabancıların sözcüklerinde yer alan kamu hizmetlisini biz yanlış algılarız. Biz kamu görevlisiyiz deriz. Sanki kendimizi kamuyu yöneten, milleti yöneten olarak düşünürüz. Oysa bunun tam karşılığı kamu hizmetkarıdır. Biz Denizli Belediyesi'nde, başkanı da dahil olmak üzere milletin hizmetkarıyız."

Bu arada belde belediyelerinden Denizli Belediyesi'ne 446 personelin geldiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 23:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?