3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediye, Bank Asya 1. Lig'e göz dikti

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nu lider olarak tamamlayan Denizli Belediyespor'da Play-Off'a kalmanın sevinci yaşanıyor.

Tarihinde ilk kez yükseldiği 2. Lig'de ilk sezonu yaşamasına rağmen büyük bir başarıya imza atan Denizli Belediyespor, ekstra play-off maçları oynamaya hak kazanırken, hedef büyüten Kırmızı-beyazlılar Bank Asya 1. Lig'e göz dikti.

Afyonkarahisarspor'u 3-1 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala ekstra Play-off'a katılmayı garantileyen Kırmızı-beyazlı ekipte büyük sevinç yaşanırken, teknik direktör Hakan Dolutaş, sezon boyunca çok iyi futbol oynayıp küçümsenmeyecek başarılara imza attıklarını söyledi.

Sezona başlarken ligde tutunmayı hedeflediklerini ancak sergiledikleri performansın kendilerini bu noktalara getirdiğini ifade eden Dolutaş, "Futbolcularım gösterdikleri başarı ile büyük bir başarı elde etti. Ekstra Play-off maçlarında da ligdeki görüntümüzü sergilemek istiyoruz" dedi.

Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, kendilerinin görevde olduğu bir dönemde Denizli sporseverlere böyle bir sevinç yaşattıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Belediyespor'un geride kalan sezonlarda da isminden hep başarılarla söz ettirdiğini söyleyen Eraslan, mütevazi bütçe ile yürekli futbolculardan oluşan bir takım oluşturduklarını belirtti.

Grubunda son maçını son maçını 3. Lig'e düşen Marmaris Belediyespor ile deplasmanda oynayacak olan Kırmızı-beyazlılarda, kart cezalısı olan Cem, Muhittin, Hasan Ali ve kaleci İsmail forma giyemeyecek.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 14:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?