3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediye asfalt çalışmalarına başladı

Denizli Belediyesi, yerel seçimlerin ardından belediyeye bağlanan 13 belde ve 10 köyde asfaltlama çalışmalarına başladı.

Denizli Belediyesi'nin mahallelerine dönüştürülen yeni birimlerde yollar ve ihtiyaç duyulan yerlerde asfaltlama yapılırken, yol kenarlarına da kaldırım taşları döşeniyor. Denizli Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, yeni bağlanan belde ve köylerden gelen talepleri değerlendirerek öncelik sırasına göre asfaltlama programı hazırladı.

Ekipler, program kapsamında bir ay önce uygulamaya konulan asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlk olarak, Bereketli, Gümüşler, Göveçlik, Cankurtaran, Gökpınar, Karakurt ve Kayhan'daki cadde ve sokaklar elden geçirildi ve asfaltlama çalışmasına başlandı.

Asfalt sezonunda Bozburun, Eskihisar, Goncalı, Güzelköy, Hisarköy, Kadılar, Karakova, Karakurt, Şirinköy, Saruhan, Akkale, Bereketli, Gümüşler, Kayhan, Kınıklı, Servergazi, Hallaçlar, Üçler, Bağbaşı, Gökpınar, Göveçlik, Korucuk ve Cankurtaran'da çalışmaların devam edeceği, söz konusu yerlerde yolların Denizli Belediyesi standartlarına ulaşacağı kaydedildi.

Bu arada, yeni bağlanan yerleşim birimlerinde, yatırımların asfaltlama ile sınırlı kalmayıp alt yapı ve çevre düzenleme gibi çalışmalar da yapılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 18:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?