3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediye çıkışını sürdürmek istiyor

SPOR TOTO 3.LİG

Denizli Belediyespor bu hafta grupta lider olan Gaziosmanpaşaspor'u yenerek rakibinin namağlup ünvanına son vermek istiyor.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta haftanın en önemli maçlarından biri Denizli'de oynanacak. Grubunda oynadığı 7 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşacak olan ve 5 maçtır yenilmeyen Denizli Belediyespor galip gelerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Pazar günü saat 13.30'da Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynanacak maçın hazırlıklarını tam kadro ile sürdüren Kırmızı beyazlılarda teknik direktör Hasan Şermet tüm hesapların galibiyet üzerine yapıldığını söyledi. Rakiplerini en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade eden Hasan Şermet, futbolcularının çalışmasından memnun olduğunu belirterek, "Sahada son sözü futbolcular söyleyecek" dedi. Kendi sahasında oynadığı 3 maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alan Denizli Belediyespor, ligde en çok gol atan 3 takımdan biri. Kırmızı beyazlıların 12 golü bulunurken, bu gollerde 8 futbolcunun imzası bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 15:42:05
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 16:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?