2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediye Kurban Bayramı'na hazır

Denizli Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların mağdur olmaması için tüm birimlerde nöbetçi ekipler oluşturarak halkın ihtiyacını karşılayacak.


Denizli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kurban Bayramı süresince vatandaşların sorunlarını çözmek ve acil ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan nöbetçi ekiplerin tatil boyunca görev yapacağı belirtildi.


Vatandaşların, bayrama her türlü problemleri için 'ALO 153' telefon hattından Denizli Belediyesi'nin ilgili birimlerinden yardım isteyebileceği, ayrıca '188 Cenaze' '110 İtfaiye' ve '185 Su Arıza' telefonlarını aranılarak istek ve şikayetlerin iletilebileceği kaydedildi. Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, bayramda Denizli Belediye Bakanı Nihat Zeybekci, bayram süresince vatandaşların belediyeyle ilgili sorunları için nöbetçi ekiplerin görev yapacağını belirterek, "Belediye hizmetlerinin aksamaması için ilgili birimlerimizde nöbetçi personelimiz bulundurulacak. Vatandaşlarımızın her türlü şikayet ve isteği için Alo 153 Belediye hattı 24 saat hizmet verecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 17:45:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?