2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediye SBS'ye hazırlıyor

DENİZLİ BELEDİYESİ SBS'YE HAZIRLIYOR

Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri'nde etüt programlarına katılan öğrenciler Seviye Belirleme Sınavı (SBS) deneme sınavına katıldı.

Denizli'nin 6 farklı bölgesinde bulanan Bilgi Evleri ve Kurs Merkezileri'nde yapılan SBS Deneme sınavına bin öğrenci katıldı. Fatih, Karaman, Sevindik, Yenişehir, Mehmet Akif Ersoy ve Aktepe Bilgi Evleri ve Kurs Merkezileri'nde yapılan ve öğrencilerin etüt programı süresince edindikleri bilgilerin değerlendirildiği SBS deneme sınavı için özel test kitapçıkları hazırlandı.

Değerlendirme sınavların amacının, öğrencilerin kapasitesini ölçmek ve eksiklerini tespit etmek olduğunu belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı , "Belediyeye bağlı 6 merkezde yaklaşık bin 100 öğrencimiz eğitim görüyor. Yıl içinde farklı zamanlarda gerçekleştirdiğimiz. deneme sınavları ile hem çocuklarımızın bilgilerini ölçüyor, hem de biz kendi performansımızı değerlendirmiş oluyoruz" dedi.

Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri'nde eğitim gören öğrencilerin Denizli genelinde önemli başarılara imza atacaklarına inandıklarını belirten Otaklı, "Eksik konularımızı tamamlamak, öğrencilerimizi daha farklı noktalara getirmek için sınavları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Burada amaç öğrencilerimizin test tekniklerini ve süreyi kontrollü kullanmayı öğreterek, girecekleri sınavlara hazırlamak ve Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerimize gelen çocukların neleri başarabileceklerini görmelerini sağlamaktır" diye konuştu.

DENİZLİ BELEDİYESİ SBS'YE HAZIRLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 17:34:03
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 18:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?