3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediye seyyar satıcılara göz açtırmıyor

Denizli Belediyesi uzun süredir yaptığı çalışmalarla seyyar satıcıların kayıt altına alınması, bu konuda görüntü ve gürültü kirliliğine son verilmesi çalışmalarını sonuçlandırdı.

Değişik zamanlarda konu hakkında bilgilendirilen seyyar satıcılardan bir kısmı aynı sistemde ısrar edince bu kez Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Denizli Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet ekipleri ortaklaşa bir dizi operasyon gerçekleştirdiler.

Operasyonlarda seyyar satıcılara ait 20 el arabası ve içindeki mallara el konuldu. Yine aynı ekiplerle son günlerde artış gösteren şehir dışından gelen işportacılara yönelikte bir operasyon gerçekleştirildi.

Bu operasyonda Zabıta Müdürlüğü ekipleri 30 civarında işportacıyı yakalayıp, malzemelerine el koydular. Bu kişiler, haklarında yapılan işlemlerden sonra şehir dışına çıkarıldılar.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, bu konuda asla taviz veremeyeceklerini söyledi. Esnafın her türlü resmi işlemlerini yerine getirerek, vergi ve harçlarını ödeyerek iş yaptığını belirten Zeybekci, "Bu işlemleri yapmaksızın gayrı resmi çalışanlara kayıtsız kalmamız beklenemez. Haklının yanında haksızın da karşısında olmaya devam edeceğiz. Denizli halkına verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Modern bir kentte neler olması gerekiyorsa, onları yapacağız" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2005 Cumartesi 15:10:05
Güncelleme :5 Mayıs 2005 Perşembe 12:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?