3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediye yardım dağıtıyor

Denizli Belediyesi muhtaçlara yardım amacıyla oluşturduğu "yardım sandığı" aracılığı ile hak sahibi olan yoksul ve yardıma muhtaçlara yardıma başladı.

İçinde bulunduğumuz yılın Şubat ayında meclis kararı ile kurulan ve kısa süre sonra çalışmalarına başlayan "Denizli Belediyesi Fakir ve Muhtaçlara Yardım Sandığı" faaliyete geçtikten sonra başvuruda bulunan 230 aileden, 140 tanesi yardım için gerekli evrakları tamamlayıp dosyalarını belediyeye teslim etti.

Başvuranlar içerisinden 117 dosya ile ilgili olarak yerinde inceleme ve değerlendirme yapıldı ve ilk etapta 32 aileye yardım yapılmasına karar verildi. Hak sahipliği kazanan 32 aileye yardım yapılmaya başlandı. Çalışmalarını seri olarak sürdüren "Belediye Fakir ve Muhtaçlara Yardım Sandığı" halen Denizli Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şefliği bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Önümüzdeki günlerde Denizli'nin değişik mahallelerinde bulunan yatalak, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere de yardım yapmaya başlayacak olan sandık; Bu kişilerin oturdukları yerlere ekip olarak giderek genel temizliklerini, evlerinin bakım ve tamiratlarını yapıp diğer ihtiyaçları da tespit ederek yardımda bulunacak.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2005 Çarşamba 13:44:01
Güncelleme :18 Mayıs 2005 Çarşamba 13:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?