3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediye'de yarı final sevinci

2. Lig 2. Klasman Grubu'nu lider tamamladıktan sonra ekstra play-off'a kalan ve ilk maçında Tokatspor'u yenerek saf dışı bırakan Denizli Belediyespor, adım adım Bank Asya 1. Lig'e yürüyor.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği ve ligde kalma hedefiyle başladığı 2. Lig'de başarılı bir performans sergileyerek grup maçlarını lider biteren Denizli Belediyespor, ekstra play-off maçlarının ilkinde Tokatspor'u Fatih'in attığı golle 1-0 yenerek Dardanelspor ile yarı final oynama şansını yakaladı.

Bu maçı kazandığı taktirde finale çıkacak olan Kırmızı-beyazlı ekipte büyük sevinç yaşanıyor. Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, galibiyet sevincini bıraktıklarını ve Dardanelspor maçına konsantre olduklarını belirterek, "Tokatspor maçında takım ruhunu ortaya koyarak galip geldik. Bank Asya 1. Ligi'ne yükselmek istiyoruz" diye konuştu.

Teknik direktör Hakan Dolutaş ise, her maçın zor olduğunu, mütevazi kadrolarıyla ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyleyerek, "Amacımız sahada güzel futbol oynamak. Bunu başardığımız zaman başarı da geliyor" dedi.

Ankaragücü Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-beyazlı ekibin oldukça moralli olduğu gözlendi. Tokatspor maçında oynayan futbolcular yenileme antrenmanı yaparken, oynamayan futbolcular ise koşunun ardından 5'e 2 oynadılar. Yarı sahada yapılan çift kale maç ve açma germe antrenmanıyla sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 18:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?