2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyeden 75 bin iftar paketi

Denizli Belediyesi, Ramazan ayı boyunca iftarda evine gitmek için yolda, durakta, otogarda otobüs bekleyen ve araçlarında seyahat eden 75 bin kişiye, iftar paketi dağıtacak.

Denizli Belediyesi ekipleri Ramazan ayına kısa süre kala iftar paketlerine yönelik çalışmalarını tamamlarken, 4 araç ve 12 kişiden oluşan BELTAŞ ekipleri, 1 ay boyunca iftar paketi dağıtımı yapacak. Su, hurma, meyve suyu ve kekten oluşan iftar paketi hazırlayacak BELTAŞ ekipleri, paketleri akşam ezanının okunmasına kısa bir süre kala, evine gitmek için yolda, durakta, otogarda araç bekleyen ve kentin işlek yerlerindeki vatandaşlara dağıtacak. 4 farklı ekip araçlarla sürekli dolaşarak orucunu açmaya hazırlanan vatandaşlara ulaşacak.

Böylece Ramazan ayı boyunca otobüslerde seyahat edenler, araçlarında evlerine ulaşmak için trafiğe takılanlar, duraklarda otobüs bekleyenler ve çeşitli nedenlerle iftar vaktinde yollarda bulunan vatandaşlar, BELTAŞ'ın dağıttığı iftar paketleriyle orucunu açmış olacak. BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, iftar paketi dağıtımıyla sosyal belediyeciliğin gereklerinden birinin yerine getirildiğini kaydederek, "Ramazan ayının son gününe kadar dağıtımlar devam edecek. Geçen yıl yaklaşık 60 bin kişi bu şekilde orucu açtı. Şimdi ise her gün 2 bin 500 kişi olmak üzere 75 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz' dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 15:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?