3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediyeden asfalt rekoru

Denizli Belediyesi, şehiriçi ve şehirlerarası yolların daha güvenli hale getirilmesi için son 5 yılda yaptığı çalışmalarla rekor kırdı.

Denizli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 5 yıllık süre içinde 750 bin ton asfalt döküldüğü belirtilirken, ulaşım alanında imar çalışmaları tamamlanmış yolların açılması, mevcut yol ve kaldırımların sürekli bakımlarının yapılması ve kavşak ve yaya geçitleriyle trafikte rahatlamanın sağlanması amacıyla çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Denizli-Ankara, Denizli-İzmir ve Denizli'yi Antalya ile Muğla'ya bağlayan şehirlerarası yollar, belediye standartlarıyla 3 şerit gidiş, geliş, banket, refüj olacak şekilde genişletilirken, şehir içi ulaşımda da yeni yollar açıldı.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli'de ulaşım denildiğinde son 5 yıllık dönemin akla geldiğini belirterek, "Yol, medeniyetin bir göstergesidir. 50 yılda yapılan hizmetten daha fazlasını son 5 yılda yaptık. Halkımıza sunduğumuz hizmetlerin çoğu hep ilktir. İlk köprülü kavşak, ilk yaya üst geçiti, ilk tüp geçiti bu dönemde yapılmıştır. İlk kez bu kadar çok hizmet kısa sürede verilmiştir. Denizli'yi dünya kenti yapmak için yeni projelerimiz de olacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 23:48:59
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 23:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?