3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediyeden bin 500 öğrenciye burs

Denizli Belediyesi, 2009-2010 eğitim öğretim yılında lise ve dengi okullarda öğrenim gören bin 500 öğrenciye ayda 50 TL öğrenim yardımı yapacak.

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilerin başvurularının 1 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında kabul edileceği belirtildi.

Öğrenim yardımı almak isteyen öğrencilerden, ekonomik durumunun zayıf olması, okulunda başarılı olması, T.C vatandaşı olması, kamu haklarından yasaklı olmaması, uyuşturucu ve alkol bağımlısı olmaması, devam ettiği okuldan disiplin cezasının almamış olması, açık öğretim öğrencisi olmaması, Denizli Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde bulunan 79 mahallenin herhangi birinde oturuyor olması, özel ve paralı okullarda okumuyor olması, başka kurum ve kuruluştan burs almıyor olması ve eksik evrakla başvuru yapmama şartı aranacak. Ayrıca, söz konusu tarihlerden sonra başvuru yapanların dilekçeleri kabul edilmeyecek. Başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin, Denizli Belediyesi'nin 'www.denizli.bel.tr' internet adresinden ya da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nden ayrıntılı bilgi alabilecekleri belirtilirken, geçen yıl bin lise öğrencisine ayda 50 lira öğrenim yardımında bulunulduğu öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 18:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?