2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediye'den eşofman yardımı

Denizli Belediyesi tarafından Pamukkale Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası için Denizli'ye gelen 250 sporcuya eşofman hediye edildi.

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun organize ettiği Atletizm Türkiye Şampiyonası Denizli'de yapıldı. Balkan Dağ Koşusu Milli Takım seçmelerinin de gerçekleştirildiği ve Pamukkale Dağ Koşusu adı verilen şampiyonaya yurt genelinden 250 sporcu katıldı.

Koşuya katılan tüm sporculara Denizli Belediyesi özel olarak hazırlanan eşofman takımı hediye etti. Şampiyona öncesi düzenlenen yemeğe Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ayvaz Polat ve sporcular katıldı. Pamukkale Antik Restoran'da gerçekleştirilen yemekte şampiyona hakkında bilgi veren Türkiye Atletizm Federasyonu Dağ Koşuları Koordinatörü ve Denizli Atletizm İl Temsilcisi Bülent Şenkibar, bu organizasyonun Denizli'de yapılmış olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Denizli Belediyesi'nin spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı teşekkür eden Şenkibar, "Denizli için büyük önem taşıyan bu organizasyonda, Denizli Belediyesi şampiyonaya katılan 250 sporcunun her birine eşofman takımı hediye ederek yine spora ve sporcuya olan desteğini bir kez daha göstermiş oldu. Denizli Belediyesine sporcular adına teşekkür ediyorum" dedi.

Denizli Belediye Başkan yardımcısı Osman Zolan ise, tüm sporculara başarı diledikten sonra Denizli Belediyesi'nin şampiyona için özel hazırlattığı eşofmanları hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 16:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?