3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediyeden Horoz'a büyük destek

Denizli Belediyesi, şehrin içinde bulunan en önemli tesislerden biri olan Doğan Demircioğlu Stadı'nı Denizlispor'a devrediyor.

Yıllardır Denizli amatör spor kulüplerine hizmet veren Doğan Demircioğlu Stadı'nın Denizlispor'a devredilmesiyle ilgili olarak tören düzenlendi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Denizlisporlu yöneticilerin de katıldığı törende konuşan Denizlispor Başkanı Ali İpek, Denizlispor ile ilgili kurduğu hayallerin yavaş yavaş gerçekleştiğini belirterek, "Haluk Ulusoy Tesisleri, altyapıya verilen önem ve Atatürk Stadı'nın yenilenmesi projeleri Denizlispor için çok önemli. Son olarak Denizlili çocukların futbolcu, sporcu olabilmesi için şehrin içerisinde bir yere ihtiyaçları vardı. Sağolsun Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, daha önce olduğu gibi bu isteğimizi de kırmadı. Yıllar sonra değeri anlaşabilecek böyle önemli bir tesisi Denizlispor'a verdi" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, Denizlispor ve Denizli sporu için bugüne kadar önemli projelere imza attıklarını, bundan sonra da bu çalışmaların süreceğini belirterek, "Doğan Demircioğlu Tesisi'nin duvarları kalkacak ve parkla birleşecek. Yaklaşık 3 kilometrelik koşu pisti ve 25 bin metrekarelik yeşil alanla birleşecek olan bu tesis, bu yıl içinde belediye tarafından, yüksek standartlarda sentetik çim haline getirilecek. Sporculardan hakem odalarına kadar standart hale getirilip Denizlispor'a devredilecek. Denizlispor, bu tesisi devraldıktan sonra bölgenin amatör futboluna hizmet etmesinin yanında, kendi spor okullarını da bu ortamda yapacak ve yeni sporcular yetiştirecek. Yeni horozlar burada yetişecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Nihat Zeybekci, Ali İpek ve yöneticiler bir süre sahada dolaştı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, tören alanında bulunan bir öğrenciye de Denizlispor forması giydirdi. 

Yıllarca Denizli'deki amatör spor kulüplerinin kullandığı, ancak son dönemlerde kullanılmayan stat, Denizli Belediyesi tarafından yeniden düzenlendikten sonra Denizlispor'a devredilecek

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 15:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?