3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediyeden Kızılay'a destek

Denizli Belediyesi, mülkiyetinin bir bölümü belediyeye ait olan Kızılay Denizli Şubesi'nin kullandığı binanın tamamını, düzenli geliri olması açısından 25 yıllığına bedelsiz Kızılay'a verdi.

Binanın 25 yıl bedelsiz devri için protokol töreni düzenlendi. Denizli Belediye Başkan Yardımcıları Osman Zolan, Şamil Çınar, Mustafa Ünal ve Mahmud Güngör ile Kızılay Derneği Denizli Şubesi yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Kızılay Denizli Şube Başkanı Habib Yıldız protokole imza koydu.

Törende konuşan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, bu protokolün belediye başkanlığının ikinci dönemindeki ilk protokol olma özelliğini taşıdığını belirterek,

bedelsiz tahsis için önceki dönemde karar alındığını söyledi ve binanın 25 yıllığına Kızılay'a tahsis edildiğini ifade etti. Kızılay Derneği Denizli Şube Başkanı Habib Yıldız da, bina tahsisinin şube faaliyetlerini önemli ölçüde artıracağını ve belirlenen hedefe daha kısa sürede ulaşılacağını kaydederek, "Denizli Belediyesi bizlere her zaman destek verdi. Başkanımız her zaman yanımızda olduğu fazlasıyla hissettirdi. Her türlü övgüyü fazlasıyla hak eden başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Bu protokolle şubemizin önemli eksiklikleri giderilecek ve hedefe daha kısa sürede ulaşılacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 19:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?