2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyeden öğrencilere önlük

DENİZLİ BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖNLÜK VE YAKA

Denizli Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan ilköğretim okullarına yeni başlayan tüm öğrencilere önlük ve yaka hediye etti.

Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen önlük dağıtım ve teslim törenine Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okula ismini veren hayırsever Musa Kazım Manasır da katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan ve eğitime katkılarından dolayı Denizli Belediyesi'ne teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Denizli Belediyesi bu yıl sadece önlük ve eğitim ekipmanları vermekle yetinmeyip, Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu ile Hayma Ana Anaokulu'nun yapımını üstlenerek eğitim camiasına kazandırdı. Belediyemizin verdiği arsalar var. Etüt merkezleri ve bilgi evlerinde çocuklarımız eğitim alıırken, açılan ÖSS kurslarından binlerce öğrenci yararlandı" dedi.

 Eğitime desteklerini sürdüreceklerini belirten Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, "Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Hayma Ana Anaokulu ve 32 derslikli Necip Fazlı Kısakürek İlköğretim Okulu'nu hediye ettik. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren çocuklarımıza gerekli olan her şeyi yapmaya çalıştık. İhtiyaçları olduğundan değil, sadece okula yeni başlayan yavrularımızın önlüklerinin bizden olmasını istedik. Her yıl çocuklarımıza büyük anlam ifade eden hediyeler vermeye gayret sarf ediyoruz. Bu kimi zaman bir eşofman, kimi zaman bir tişört ya da güzel bir kitap oluyor. Tabi ki öğretmenlerimizi de unutmuyoruz. Geçen sene öğretmenlerimize Mevlana'nın büyük eseri Mesnevi'yi verdik. Bu sene de Yunus Emre yılı. Yunus Emreyle ilgili temel bir eseri armağan edeceğiz. Tüm okullarımıza ise Yunus Emre ile ilgili bir kitap seti vereceğiz" dedi.

Tören sonrasında okul bahçesini dolduran öğrenciler tarafından yoğun sevgi gösterisinde bulunulan Zeybekci, çocuklarla bir süre sohbet etti.

DENİZLİ BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖNLÜK VE YAKA
DENİZLİ BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖNLÜK VE YAKA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 17:18:02
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 20:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?