2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyeden öğrencilere tatil sürprizi

Denizli Belediyesi, belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan tüm ilköğretim okulları öğrencileri ve okul öncesi eğitim gören 60 bin çocuğa Denizli Çocuk Dergisi ya da boyama kitabı dağıttı.

Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ilköğretim 1, 2, 3, 4, ve 5. sınıf öğrencileri ile anaokulu öğrencilerine tatil sürprizi yaptı. Karnesini alan öğrencilere dergi veya boyama kitabı hediye edilirken, geçen hafta başlatılan kitap dağıtımının da tamamlandığı belirtildi.

Denizli Belediyesi daha önceki yıllarda da eşofman, hikaye kitabı, önlük yaka gibi hediyeler dağıttıklarını belirten Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Karayel, öğrencilerin tatilde boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, "Belediye olarak bu yönde çalışma yaptık. Denizli Belediyesi'nin çocuklara yönelik birçok faaliyetleri olacak. Biz de Basın Müdürlüğü olarak çocuklarımıza karne hediyesi vermek istedik. Bu nedenle Denizli Çocuk Dergisi ve kitabı hazırladık ve dağıttık" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 18:10:29
Güncelleme :15 Haziran 2009 Pazartesi 18:32:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?