3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediyeden önemli uyarı

DENİZLİ BELEDİYESİ'NDEN UYARI

Denizli Belediyesi vatandaşları, su, emlak, çevre, temizlik ve ilan reklam vergisi gibi belediyeye yapılacak çeşitli ödemlerin, özel kişilere ait tahsilat bürolarından yapılmaması konusunda uyardı.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal, son dönemlerde gelen ihbarlardan ödemelerin özel tahsilat şubelerine yapıldığının anlaşıldığını, ancak belediyenin söz konusu özel tahsilat şubeleriyle bir anlaşmasının bulunmadığını söyledi. Vatandaşların belediyeye yapacağı ödemelerinin, belediyeye ait tahsilat vezneleri, PTT'nin şube ve acentelikleri ile internet üzerinden yapılması gerektiğini kaydeden Ünal, "Vatandaşlarımızın su, emlak, ilan reklam, çevre temizlik vergisi gibi borçlarını belediyenin tahsilat şubeleri ve PTT şube ve acentelerinden ya da internet üzerinden yatırmaları gerekir. PTT ile protokol yaparak bu konuda anlaşmaya vardık. Bankalarla da yakın zamanda tahsilat işlemleri için anlaşma yapacağız. Vatandaşların özellikle dışarıda bulunan kendilerini Denizli Belediyesi ile anlaşmalı gibi göstererek tahsilat yaptıkları ödeme noktalarına ödeme yapmamaları gerekir. Bu konuda çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalınıyor" dedi.

İnternet üzerinden ödeme yaparken de kendi kartlarıyla ödeme yapılmasını isteyen Ünal, "Başkalarının kartlarıyla ödeme yapılmaması gerekir. Çünkü hem mali hem de hukuki açıdan çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalınabiliyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 12:44:01
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 17:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?