3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediyeden Pakistan'a yardım eli

DENİZLİ BELEDİYESİNDEN PAKİSTAN'A YARDIM ELİ

Denizli Belediyesi, toplayacağı yardımlarla Pakistan'da yaşanan drama merhem olmaya çalışacak.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Pakistan'da yaşanan insanlık dramıyla ilgili yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Bütün dünyanın ve Birleşmiş Milletler'in (BM) insanlık tarihinin en büyük trajedilerinden biri olarak nitelediği sel felaketine yardım etmek için toplandıklarını ifade eden Zeybekci, "20 miyon insanın etkilendiği, toprakların üçte ikisinin sel suları altında kaldığı büyük bir felaket yaşandı. Biz de başkan yardımcıları, daire müdürleri ve diğer

çalışan arkadaşlarımızla birlikte öncelikle belediyemizde böyle bir hareket başlatmamız gerektiğine inandık. Bütün çalışanlarımızla birlikte kendi imkanlarımızla yapabileceğimizin en büyüğünü yapmak için çaba göstereceğiz" dedi.

Türkiye'nin ve Denizli'nin zaten yardım konusunda büyük çaba sarfettiğini belirten Zeybekci, şöyle konuştu: "Daha sonra bu yardımın Denizli'ye yayılmasını sağlayacağız. Belediye kurumlarında yardım sandıkları açacağız. Daha sonra devlet eliyle Pakistan'daki kardeşlerimize yollayacağız. Amacımız Denizli'de böyle bir duyarlılığı harekete geçirmek. İnşallah Pakistan'daki kardeşlerimizin yarasına bir nebze merhem oluruz."

DENİZLİ BELEDİYESİNDEN PAKİSTAN'A YARDIM ELİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 14:06:03
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 14:36:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
duygu IP: 109.228.201.xxx Tarih : 24.08.2010 18:01:30

belediye başkanı denizlideki muhtaçlar için yardım kampanyası düzenlesin