3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediyeden ücretsiz servis

DENİZLİ BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ SERVİS

Denizli Belediyesi, geçici olarak EGS Park alanına taşınan oto santral garajına vatandaşların daha rahat ulaşması için ücretsiz servis uygulamasını başlattı.

Denizli Belediyesi'nin yeni oto santral garajı yapılıncaya kadar EGS Park'a taşıdığı geçici oto santral garajına vatandaşların daha rahat ulaşması için ücretsiz otobüs seferleri başlatıldı. Eski oto santral garajı ile EGS Park arasında ring servisi yapan otobüslerin sabah 07:00 ile gece 24:00 saatleri arasında yolcu taşımaya başladığı belirtildi..

Denizli Belediyesi'nin prestij projelerinden biri olan yeni oto santral garajı tamamlanıncaya kadar şehirler arası yolcu ulaşımı EGS Park'ta geçici olarak hizmete sunulan oto santral garajından yapılırken, ilçe, belde ve köy minibüslerinin de yolcu ulaşımı için kullandığı alanda tüm sosyal imkanlar sağlandı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, amaçlarının vatandaşları mağdur etmeden oto santral garajı ile şehir merkezi arasında ulaşımı sağlamak olduğunu söyledi.

Sosyal donatıları ile mekanın tüm ihtiyaca karşılık verdiğini belirten ve vatandaşların bu alanda sunulan hizmetten memnun olduğunu söyleyen Gökoğlan, "Eski oto santral garajından, EGS Park alanına hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden ücretsiz olarak taşıyoruz. Yeni oto santral garajı yapılıncaya kadar bu hizmetimiz devam edecek. Saat kavramı olmadan ve vatandaşlarımızı mağdur etmeden bu uygulama devam edecek" dedi.

DENİZLİ BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ SERVİS
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 17:26:03
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 17:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?