3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediyeler İş-kur şubesi oluyor!

İŞKUR'A BAŞVURULAR İLÇE BELEDİYELERİNE YAPILABİLECEK

Denizli'de İŞKUR Müdürlüğü'nün ilçelerde de hizmet vermesi ile ilgili protokol imzalandı. İmzalanan protokolle, ilçe belediyelerinin kendi bünyelerinde oluşturacakları İŞKUR Hizmet Masası'nda görevlendirileceği belediye personeli aracılığıyla İŞKUR hizmetlerinin verileceği belirtildi.

VATANDAŞA KOLAYLIK

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol törenine, Vali Yavuz Ekrmen, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, İŞKUR İl Müdürü Mevlüt Akman ve ilçe belediye başkanları katıldı. Vali Yavuz Erkmen, İŞKUR Genel Müdürlüğü'nün uygulamaya geçirilen projesinin Denizli'de başlangıcının yapılacağını söyleyerek, İŞKUR işlemleri için köy ve ilçelerden Denizli'ye gelmek zorunda olan vatandaşların, zaman ve maddi anlamda külfet yaşadığını, imzalanan protokolle belediyelerde oluşturulacak olan İŞKUR Hizmet Masası ile işlemlerin İŞKUR ile ortak yapılabileceğini söyledi. Bu sayede vatandaşa kolaylık sağlanacağını belirten Vali Erkmen, böylelikle hizmetin vatandaşın ayağına götürüldüğünü ifade etti.

8 BİN 526 KİŞİ İŞSİZLİK ÖDENEĞİ ALDI

Konuşmasında işsizlik konusuna da değinen Vali Yavuz Erkmen, geçen yıl Mart ayında 8 bin 526 vatandaşın işsizlik ödeneği aldığını, bu yılın Mart ayında ise bu rakamın 4 bin 342'ye düştüğünü söyledi. Toplantının sonunda Vali Yavuz Erkmen, İŞKUR İl Müdürü Mevlüt Akman ve belediye başkanları tarafından İŞKUR hizmetlerinin sunumuna ilişkin protokol imzalandı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 13:33:05
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 00:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?