2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyenin borcu 92 milyon TL

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 13 belde belediyesinin Denizli Belediyesi'ne katılmasıyla birlikte toplam borcun 92 milyon TL'ye çıktığını söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 29 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından ilk kez basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenledi.

Çamlık Mesirelik Alanı'ndaki Kır Kahvesi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci soruları cevaplandırdı. Seçim sonuçlarından vatandaşların vermek istediği mesajı iyi anladıklarını belirten Zeybekci, "Vatandaşımız bize, 'Biraz kendine ve vatandaşa zaman ayır' mesajı verdi. 5 yıllık görevimiz süresince çok büyük tecrübeler edindik. Çok insanla tanıştık, çok iş yaptık" dedi.

Seçimler öncesi yürütülen kampanyalarda yalan ve iftiralara maruz kaldıklarını ve bundan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Zeybekci, kendisine iftira atanlara hakkını helal etmeyeceğini yineledi.

29 Mart Yerel Seçimleriyle birlikte 13 beldenin Denizli Belediyesi'ne bağlandığını, bu belde belediyeleriyle ilgili fazla sorun yaşamadıklarını kaydeden Nihat Zeybekci, "Sadece imar konularında sorunlar yaşanıyor. Bunlar da zamanla aşılacaktır. Belde belediyelerden 30 milyon TL borç devraldık. Bu rakamla birlikte toplam borcumuz 92 milyon TL'ye ulaştı. İller Bankası gelirimiz de yüzde 30 civarında arttı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 18:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?