2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyespor galibiyet peşinde

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, kademe gruplarındaki son maçını kazanmak istiyor.

Hafta içinde kendi sahasında Marmaris Belediyespor'a mağlup olarak play-off'a kalma şansını kaybeden Denizli Belediyespor, klasman grubunun son maçında lider Bucaspor ile oynayacağı maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor. Ligde son 4 haftadır 3 puana hasret olan Denizli Belediyespor, Bucaspor ile Nazilli'de oynayacağı maçın hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, son 4 haftada sadece 2 puan alabildiklerini belirterek, "Ayağımıza kadar gelen şansı iyi kullanamadık. Kaybettiğimiz puanları, klasman gruplarında da arar hale gelebiliriz. Bucaspor maçını kazanıp, klasman gruplarına avantajlı başlamak istiyoruz" dedi. Eraslan, TFF tarafından klasman gruplarına başlangıcın bir hafta ötelenmesinin de takımlar açısından iyi olduğunu söyleyerek, kısa olan devre arasının uzatılmasının futbolcuların dinlenmesi için de iyi bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Hazırlıklarını günde tek antrenmanla Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda sürdüren Kırmızı-beyazlı ekip, Teknik Direktör Hakan Dolutaş nezaretinde yağmur altında çalıştı. Hasta olan Burak'ın dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda futbolcular, yan top ve şut çalışması yaptı. Turgutluspor maçında hakem tarafından saha dışına gönderilen ve 2 maç ceza alan Teknik Direktör Hakan Dolutaş, cezası yapılan itiraz sonucu bir maça indiği için Bucaspor maçında takımının başında sahaya çıkacak.

Bu arada Denizli Belediyespor yönetiminin, defans oyuncusu Ahmet Bedir'e PFDK tarafından verilen 4 maçlık ceza nedeniyle Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 19:03:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?