2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyespor göz dolduruyor

TFF 2.Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor Bolu'da sürdürdüğü 2.etap çalışmasını tamamlarken, futbolcuların performansı teknik heyet ve yönetimi sevindiriyor.


Bu sezon TFF 2.Lig 2.Grup'ta mücadele edecek olan Denizli Belediyespor, Bolu'daki ilk etap kampında düzenlenen Pamukkale Kupası Turnuvası'ndan şampiyonlukla ayrılmasının ardından, 2.etap çalışmalarında düzenlenen Karacasu Kupası'nı da müzesine götürdü. Geçen sezon ilk defa oynadığı 2.ligde büyük başarılara imza atan ve Bank Asya 1.Lig kapısından dönen kırmızı beyazlılar, aynı başarıyı bu sene de sürdürmek istiyor.


Denizli Belediyespor Genel Menejeri Kadir Kanatsız, Bolu'da son derece iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, "Önce Pamukkale Kupası sonra da Karacasu Kupası turnuvalarında şampiyon olduk. Takımımız her geçen gün iyiye gidiyor. Bolu'da çalışma ortamı son derece güzel. Eksiklerimizi gördük ve bu eksiklerin giderilmesine çalışıyoruz" dedi.


İkinci etap kampını bitiren Denizli Belediyesporlu futbolculara 2 gün izin verildi. Kırmızı beyazlılar Perşembe günü yeniden toplanarak 14-21 Ağustos tarihlerinde yapılacak 3.etap kamp çalışması için yine Bolu'ya gidecek.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 10:34:20
Güncelleme :12 Ağustos 2009 Çarşamba 10:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?