2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyespor iddialı durumda

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, ligdeki son iki maçını kazanarak, Yükselme Grubu'na çıkma şansını sürdürmek istiyor.

Ligde son 3 maçta 7 puan kaybeden Denizli Belediyespor, matematiksel olarak devam eden Yükselme Grubu şansını son haftaya kadar taşımanın hesaplarını yapıyor.

Oynadığı son iki maçta Alanyaspor ve Turgutluspor ile berabere kalarak beklemediği puan kayıplarına uğrayan Denizli Belediyespor, Marmaris Belediyespor ve Bucaspor maçlarını kazanıp, Tarsus İdmanyurdu'nun puan kaybetmesini bekleyecek. Yükselme Grubu'na çıkma şanslarının matematiksel olarak sürdüğünü belirten Kulüp Menajeri Kadir Kanatsız, Yükselme Grubu'na çıkamadıkları takdirde, klasman grubu maçlarına avantajlı başlamak için iki maçı da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Kademe grubunda kazanılan puanlarla klasman gruplarına devam edileceğini belirten Kanatsız, "En kötü ihtimal klasman gruplarına avantajlı başlamak istiyoruz. Matematiksel olarak şansımız sürdüğü müddetçe, kademe grubunda son maçımızın son dakikasına kadar mücadelemiz sürecek" dedi.

Marmaris Belediyespor ve Bucaspor ile evinde oynayacak olan Denizli Belediyespor, son haftayı bay takım olarak geçirecek.

Denizli Belediyespor, Marmaris Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 13:05:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?