2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyespor ilk galibiyetini aldı

SPOR TOTO 3. LİG

Denizli Belediyespor'da ligin ilk galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, Kırıkhanspor'u deplasmanda yenerek sezonun ilk galibiyetini ve puanını aldı. Grubundaki ilk iki maçı kaybeden Denizli Belediyespor, kötü gidişe dur demek için çıktığı Kırıkhanspor'u 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş ve yöneticilerin de takımı yalnız bırakmadığı maçı 41.dakikada Tolga, 61 ve 78. dakikalarda da Süleyman'ın attığı gollerle farklı kazanan Kırmızı beyazlı ekipte galibiyetin sevinci

yaşanıyor. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, lige kötü başladıklarını ve ilk iki maçı kaybettiklerini belirterek, "Kaybettiğimiz iki maç bize büyük ders oldu. Bu mağlubiyetlerde eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Mutlak galibiyet için çıktığımız Kırıkhanspor deplasmanından farklı galip gelmenin sevincini yaşıyoruz. Çıkışımızı sürdürmek zorundayız" dedi.

Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş ise, zorlu deplasmandan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Kötü gidişe deplasmanda alınan farklı galibiyetle son vermek çok önemli. Teknik heyetimizi ve futbolcuları kutluyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 11:56:01
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 23:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?