2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyespor ligin dibine demir attı

TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, Göztepe deplasmanından da eli boş dönerek ligin dibine demir attı.

Bu sezon TFF 2. Lig'de ikinci yılını yaşayan Denizli Belediyespor'da kötü gidiş sürüyor. Ligin ilk iki maçında Sarıyer ve Akhisar Belediyespor'a mağlup olduktan sonra geçen hafta Konya Şekerspor'la berabere kalan Kırmızı-beyazlılar, Göztepe deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle eli boş döndü. Oynadığı 4 maçta sadece bir puan alan Denizli Belediyespor'da kulüp başkanı Namık Kemal Eraslan maçın hakemlerine tepki gösterdi. Göztepe maçının ikinci yarısında sergiledikleri futboldan memnun olduğunu ancak

hakemlerin kötü yönetimi sebebiyle puansız ayrıldıklarını ileri süren Eraslan, "Maçın ilk yarısında Göztepe, ikinci yarısında biz üstündük. Erken yediğimiz goller bizi sıkıntıya soktu. Hakemler kötü bir maç yönetti. Sezon başından beri hakemler verdikleri kararlar sebebiyle en az 4 puan almamızı engelledi. Bu tür puan kayıplarını sezon sonunda çok arayacağız" dedi.

Kötü gidişe bir an önce son vermek istediklerini belirten Namık Kemal Eraslan, "Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız İstanbulspor maçını kazanarak, taraftarlarımıza çifte bayram yaptırmak istiyoruz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 09:24:32
Güncelleme :18 Eylül 2009 Cuma 09:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?