2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyespor'da büyük sevinç

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor'da, Akhisar Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.


Tarihinde ilk defa 2. Lig'de mücadele eden Denizli Belediyespor, sezonun ilk maçında geçen hafta Tarsus İdmanyurdu deplasmanından bir puanla döndükten sonra kendi sahasındaki ilk maçı kazanmayı başardı. Geçen sezon aynı gruptan birlikte 2. Lig'e çıktıkları Akhisar Belediyespor'u çekişmeli geçen karşılaşma sonucu 4-3 yenerek puanını 4'e çıkaran ve 3.sıraya yükselen Denizli Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor. Maç öncesi 3. Lig şampiyonluk kupasını almanın moraliyle sahaya çıkan kırmızı beyazlılar da maç sonrası galibiyetin sevinci yaşandı. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, özellikle maçın ilk yarısında oyunun kontrolünün tamamen kendilerinde olduğunu belirterek, "Rakibimizi çok iyi analiz etmiş ve ona göre hazırlıkları yapmıştık. 2. Lig'de kendi sahamızdaki ilk maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyet bizim için büyük anlam ifade ediyor" dedi.


2. Lig'de kendi sahalarındaki ilk maçı kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirten Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan ise şöyle konuştu: "Maç çok sıcak bir havada oynandı. Bu saatte bu maçların oynanması futbolcu sağlığı açısından çok endişe verici. TFF'nin bu konuda biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz. Tedbir alınması için sıcaktan ille de bir futbolcunun ölmesi mi gerekir ?"
Ligin 3. haftasında Çarşamba günü Fethiyespor'la deplasmanda karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılar bu maçın hazırlıklarına bugün başladı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 15:41:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?