3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediyespor'da galibiyet hesapları

DENİZLİ BELEDİYESPOR LİDERİ YENMENİN HESAPLARINI YAPIYOR

TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, grupta lider durumda bulunan Akhisar Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Lige kötü bir başlangıç yapan ve puan cetvelinde son sırada bulanan Denizli Belediyespor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor. Sarıyer deplasmanından bir puanla dönerek moral bulan Kırmızı-beyazlılar, hem kötü gidişe dur demek, hem de alt sıralardan kurtulmak için kendi sahasındaki maçı kazanmak istiyor. Gümüşler Stadı'nda hazırlıklarını sürdüren Denizli Belediyespor'da, izin alan Fatih, Cem, Cengiz, ve Barış'ın yanı sıra, sakatlığı süren Ersin son idmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan

Ali Helvacı ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, hafta sonunda çok zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, hazırlıklarını bu yönde sürdürdüklerini söyledi.

Akhisar Belediyespor'un ligde lider durumda bulunduğunu belirten Dolutaş, "Sarıyer deplasmanından aldığımız bir puanla moral bulduk. Akhisar Belediyespor maçını mutlaka kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 13:52:01
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 17:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?