2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Belediyespor'da galibiyet sevinci

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor'da deplasmanda Marmaris Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.


Tarihinde ilk defa 2. Lig'de mücadele eden Kırmızı beyazlı ekip, deplasmanda Marmaris Belediyespor'u kaptan Fatih Koyugölge'nin attığı 2 golle 2-1 mağlup ederek, puanını 16'ya çıkardı ve lig ikinciliğine yükseldi. Bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Denizli Belediyespor, sadece Adana Demirspor'a mağlup oldu. Denizli Belediyespor, deplasman maçlarında 11 gol atıp, kalesinde 9 gol gördü. Denizli Belediyespor'da geçen sezon sezon gol kralı olan takım kaptanı FatihKoyugölge, Marmaris Belediyespor maçında attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren oyuncu olurken, gol sayısını da 7'ye çıkardı.


Deplasmanda daha iyi oynadıklarını belirten Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, "Biz her maçımızı centilmenlik içerisinde ve kazanmak için oynuyoruz. Marmaris Belediyespor deplasmanında da sahaya galibiyet için çıktık ve bu hedefimize ulaştık. Marmaris Belediyespor galibiyetiyle zirveye ortak olduk. Şimdi sırada lig lideri Bucaspor var. Sahamızın bakımda olması sebebiyle bu maçı da deplasmanda oynayacağız. Hedefimiz mağlubiyeti olmayan Bucaspor'u da yenerek, hem rakibimizin namağlup unvanına son vermek hem de aramızdaki puan farkını bire indirmek" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 12:19:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan erken IP: 78.187.38.xxx Tarih : 18.10.2008 15:49:39

senin yerin bank asya 1.lig olmalıydı..belediyesporum...:) bulundugun yeri hak etmiyosn bank asya 1.lig asıl yerindir...