3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Belediye'yi sakatlıklar düşündürüyor

TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları sürerken, kaptan Fatih ve kaleci Emir'in sakatlıkları teknik heyeti düşündürüyor.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta lider durumda bulunan Denizli Belediyespor, Adana Demirspor'la yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını iki eksikle sürdürüyor. İdrar yollarında rahatsızlığı bulunan tecrübeli futbolcu kaptan Fatih'in henüz iyileşememesi teknik heyeti düşündürüyor. Fatih'in, Adana Demirspor maçında forma giyemeyeceği belirtilirken, 3 ay önce sakatlanan kaleci Mustafa'nın iyileştiği ve takımla birlikte çalışmaya başladığı öğrenildi. Adana Demirspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan kırmızı beyazlı ekipte, futbolcuların istekli çalışması teknik heyeti sevindiriyor.

Geçen haftayı bay geçiren Denizli Belediyespor, Adana Demirspor'u yenerek yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, Adana Demirspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, içerde oynamanın avantajını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi. Eraslan, "Rakibimiz bu gurubun güçlü ekiplerinden biri. Çok zor bir maç olacak. Kazandığımız takdirde büyük avantaj sağlayacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 13:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?