3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Beraberlik memnun etmedi

2. Lig 2. Klasman Grubu'nda takipçisi Adana Demirspor ile sahasında 2-2 berabere kalarak önemli bir avantaj kaçıran Denizli Belediyespor liderliğini sürdürürken, 8 haftalık yenilmezlik unvanını da sürdürdü.

Grubunda ligin bitimine 5 hafta kala 51 puanla liderliğini sürdüren Denizli Belediyespor, kendi evinde en yakın takipçisi Adana Demirspor ile oynadığı karşılaşmada uzatma dakikalarında yediği golle galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Marmaris Belediyespor'u deplasmanda 3-0 yenen ve ikinci sıraya yükselen Turgutluspor ile puan farkı 3'e düşen Denizli Belediyespor'da, Adana Demirspor maçında kaçan goller yönetim ve teknik heyeti şaşırttı. Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, Adana Demirspor karşısında çok sayıda gol pozisyonu bulduklarını, ancak bunlardan ikisini değerlendirebildiklerini belirterek, rakiplerinin 3 pozisyonda 2 gol attığını söyledi.

Üst düzey bir maç oynandığını ve kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten Başkan Eraslan, "Bu tür maçlarda kazanılan pozisyonları mutlaka gole çevirmek gerekiyor. Yenilmeyerek liderliğimizi sürdürdük, ancak bu maçtan galip ayrılmayı hedefliyorduk" dedi.

Teknik direktör Hakan Dolutaş ise, çok farklı kazanacakları maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, her şeye rağmen oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 19:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?