2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Beraberlik üzüntüsü

TFF 2. Lig 2. Grup'ta 4. haftada kendi evinde Altınordu ile berabere kalan Denizli Belediyespor'da kaybedilen puanların üzüntüsü yaşanıyor.


Lige iyi bir başlangıç yapan ve 2 deplasman beraberliği ile bir galibiyeti bulunan Denizli Belediyespor, kendi evinde oynadığı Altınordu maçından 1-1'lik skorla bir puan çıkarabildi. Geçen hafta Bucaspor karşısında 8-1'lik farklı bir mağlubiyet alan Altınordu'yu yenerek zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen kırmızı-beyazlı ekipte, Teknik Direktör Hakan Dolutaş, iyi mücadele ettiklerini ancak rakiplerinin katı defans anlayışı sebebiyle galip gelecek golleri bulamadıklarını söyledi.

Altınordu'nun bir hafta önce Bucaspor karşısında tarihi bir mağlubiyet aldığını belirten Hakan Dolutaş, "Bu farklı mağlubiyet sebebiyle rakibimizin bize karşı farklı bir konsantrasyon içerisinde olacağını biliyorduk. Maçta futbol adına iyi şeyler yaptık. Kazanmak için elimizden ne geliyorsa yaptık ancak rakibimizin kalabalık savunmasını geçemedik. Ancak oyuncularımın mücadelesinden ve kazanma isteğinden memnunum" dedi. Son dakikaya kadar kazanmayı düşünen ve bunu sahaya yansıtan bir takım olduklarını belirten Dolutaş, "Grubumuz
güçlü ekiplerden oluşan bir grup. Tüm maçlar büyük mücadeleye sahne oluyor. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Adana Demirspor maçı da böyle bir maç olacak. Adana deplasmanından puanla dönmek istiyoruz" dedi.
Denizli Belediyespor 4. hafta sonunda 3 beraberlik ve bir galibiyetle 6 puana ulaşırken, henüz mağlubiyetle tanışmadı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 12:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?