3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Berkant'ın gözyaşları

Denizli’de geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve bir süredir Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören ünlü sanatçı Berkant, düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu.

PAÜ Tıp Fatültesi Hastanesi’ndeki tedavisi sona eren Berkant, bugün hastane yetkilileri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Berkant’ın sağlık durumu ile ilgili olarak bilgi veren PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Cem Yıldırım, Berkant’ın, hastanede yattığı 12 günlük süre içinde tedavisinin tamamlandığını belirterek, "Geçirdiği trafik kazasının ardından 12 günlük süre zarfında tedavisi tamamlanmıştır. Durumu şu an gayet iyi. Kendine gelmesi ve tamamen iyileşmesi zaman alacak" dedi.x

Ünlü sanatçı Berkant ise, konuşmasına teşekkür ederek başladıktan sonra sustu. Bir süre konuşmayan Berkant, böyle durumlarda ne konuşulacağını bilmediğini söyledikten sonra ağlamaya başladı. Berkant’ın eşi Engin Akgürgen, eşinin elini tutarak sakinleştirmeye çalıştı. Berkant’ı ilk defa ağlarken gördüğünü belirten Engin Akgürgen, basın mensuplarından, kısa bir süre basın toplantısına ara verilmesini rica etti.

Duygusal anların yaşandığı basın toplantısında bir süre ağlayan Berkant, daha sonra kendisini toparlayarak konuşmasına devam etti. Trafik kazasından sonra kendisine yardım eden insanlara zamanında iyi şeyler vermenin mutluluğunu yaşadığını belirten ünlü sanatçı Berkant Akgürgen, "Beni o kadar çok sevdiler, o kadar güzel okşadılar ki. Ağlama isteğim ondan kaynaklandı. Kişiler ancak kötü durumlarda kendilerine el uzatan insanlara karşı birşeyler verebildiğine inanıyor. Kağıttaki şeyleri okumam kolay. Ancak onların bana gösterdiği sevgi, saygı ve yakınlık, benim onlara birşeyler verdiğimi gösteriyor. Sadece trafik kazası mağduru bir insana gösterilen sevgi değildi bu. Sanatımın ulaşmış olduğu kişiler olarak gördüm. Onun için mutlu oldum" şeklinde konuştu.

Ünlü sanatçı Berkant, kazadan sonra kendisini yalnız bırakmayan kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek "Ömür boyu sürecek şarkımızı söylemeye devam edeceğim" dedi.

Berkant Akgürgen, yarın PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nden ayrılacak ve tedavisine İstanbul’da devam edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2005 Pazar 01:04:40
Güncelleme :21 Mart 2005 Pazartesi 00:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hacı Hagi IP: 85.96.60.xxx Tarih : 25.03.2005 13:04:07
Sanatçımıza çok geçmiş olsun dileklerimizi göndeririz. Onu kalbimize gömdük. Burası denizli burdan çıkış yok.