3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bikinili reklama tepki kadınlardan geldi

Denizli’de bir mağazanın reklam tabelası üzerinde bulunan bikinili ve mayolu manken resimlerinin vatandaşların tepkisi üzerine kağıtla kapatılması ile ilgili tartışmalar sürüyor.

Denizli Selçuk Caddesi’nde Denizli Ticaret Odası (DTO) binası yanında bir ay önce hizmete giren tuhafiye mağazası reklam tabelası üzerinde bulunan bikinili ve mayolu manken resimleri bayan vatandaşların isteği üzerine mağaza sahibine kağıtla kapattırıldı.

Bayanlardan gelen şikayetler üzerine menkenlerin üzerini kağıtla kapattıklarını belirten İşletme Müdür Semra An, "Bazı vatandaşlar burada bulanan resimleri kaldırmamızı ve kapatmamızı istedi. Bizde vatandaşlarla uğraşmamak için burdaki resimleri 15 gün kapatmaya karar verdik ve daha sonra burada bulanan mankenleri kaldırarak daha kapalı olan mankenleri koymayı düşünüyoruz" dedi.

Halkın bu tür olaylara alışkın olmadığını belirten İşletme Müdürü An, "AB’ye gireceğiz ama daha eski, geri görüşlü kafalar var. Bizler Türkiyi’nin önünü daha nasıl açarız diye düşünüyoruz. Bu tür olayların müslümanlıkla bir alakası yoktur. Baktık bu gidişle olmayacak bazı vatandaşlardan şikayetler alıyoruz; bizde vatandaşları kırmamak için ve protesto amaçlı bu mankenleri kağıtla kapattık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2005 Perşembe 15:23:01
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 20:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çıub IP: 85.100.22.xxx Tarih : 9.05.2005 19:46:13
MERHABA,bana göre herkez istediği biçimde poz verebilir.bikini ve mayonun bir insan üzerinde reklam olarak gösterilmesi hiç de yalnış veya ahlaki sınırların dışında değildir.bana göre Semra An hanım haklı.