2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bir aile böyle yok oldu!

Denizli'de düğünden dönen bir aileyi taşıyan minibüs ile iş makinesi götüren kamyon çarpıştı. Üzerine kepçe düşen minibüsteki 2'si çocuk 5 kişi ezilerek hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Feci kaza, bugün saat 14.00 sıralarında, Denizli'nin Eskihisar Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

İlyaz Özgen'in (41) kullandığı iş makinesi taşıyan 20 08 170 plakalı kamyon, Korucuk Mahallesi´ndeki bir düğünden dönen ve arkasında tüp ile su bulunan Ali Birol idaresindeki 20 PE 178 plakalı minibüsle çarpıştı. Kamyonun kasasındaki tonlarca ağırlıktaki kepçe de minibüsün üzerine düştü.

Metrelerce sürüklenip yakındaki demiryolunda durabilen minibüsteki Ali Birol (25), Şengül Birol (50), Sevgi Birol (26), Ramazan Birol (5) olay yerinde, 1.5 yaşındaki Medine Birol da kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan 8 yaşındaki Şengül Birol da tedaviye alındı, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kazanın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Araç içinde ezilerek yaşamını yitiren Birol ailesi fertlerinin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. İtfaiye ekipleri sıkışan cesetleri güçlükle çıkardı. Olay yerine gelen Denizli İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar da kazayla ilgili incelemelerde bulundu.

Kazanın duyulmasının ardından Birol ailesinin oturduğu Sevindik Mahallesi´nde büyük acı yaşandı. Yaşamını yitiren sürücü Ali Birol ile ağabeyi Osman Birol´un Sevindik Mahallesi'nde işlettiği Birol Gıda isimli marketin önü yakınları ve tanıdıklarıyla doldu.

Nedeni henüz saptanamayan kazayla ilgili soruşturma sürerken, kamyon şoförü İlyaz Özgen gözaltına alındı.

Ölenlerin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2010 Pazar 22:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?