7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Bir aile trafik canavarının kurbanı oldu

Bayram tatili için Denizli’ye gelirken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Adem Kozalan, eşi Ergül ve oğlu Gökhan, gözyaşları arasında toprağa verildi.


Önceki akşam bayram tatili için Denizli’ye gelirken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Antalya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi’nde görevli polis memuru Adem Kozalan, eşi Ergül ve oğlu Gökhan Kozalan için Ulucamii’nde cenaze töreni düzenlendi. Denizli Emniyet Müdürü İhsan Ünal’ın yanı sıra çok sayıda polis memurunun katıldığı cenaze töreninde, Kozalan ailesinin yakınlarının ayakta güçlükle durduğu gözlendi. Adem Kozalan’ın kayınpederi Hasan Tahsin Tunay ile kardeşi Erol Tunay, Kozalan’ın tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, Emniyet Müdürü İhsan Ünal kayınpeder Tunay’ı teselli etmeye çalıştı. Kılınan cenaze namazının ardından Adem Kozalan, eşi Ergül ve çocukları Gökhan Kozalan, gözyaşları arasında Denizli Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’ne bağlı Kumavşarı Beldesi yakınlarında, polis memuru Adem Kozalan (43) idaresindeki 07 CHV 06 plakalı otomobil, sol ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak Aykut Uğur (40) idaresindeki 35 KMA 27 plakalı araca çarpmıştı. Kazada polis memuru Kozalan ile eşi Ergül Kozalan (38), ikiz çocuklarından Gökhan Kozalan ve diğer araçta bulunan Berkay Uğur (3) hayatını kaybederken, Hasan Kozalan ise yaralanmıştı.

denizli
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2004 Pazar 16:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?