2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bir babanın en acı günü

Denizli'de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden anne ile oğlu toprağa verildi.

Olay, Denizli'nin merkeze bağlı Şahinler köyünde önceki gece bir evde meydana geldi. Sobadan sızan gazdan zehirlenen Nefize Kıyan (52), Meral Gök (31) ve Yavuz Sina Gök (8) hayatını kaybetmiş, 5 yaşındaki Ahsen Sena da hastanede tedavi altına alınmıştı.

Dün otopsileri tamamlanan Nefize Kıyan, Güney İlçesine götürülerek toprağa verilirken, kızı Meral ve torunu Yavuz Sina Gök için bugün Denizli Ulu Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı.

OĞLUNUN TABUTUNU OKŞADI
Kayınvalidesini, eşi ve oğlunu kaybeden, küçük kızı da hastanede tedavi altında olan Özgür Gök, hayatının en acı gününü yaşadı. Ulu Cami'de yan yana konulan eşi Meral ve Şahinler İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi oğlu Yavuz Sina'nın tabutunun başından ayrılmayan baba Özgür Gök, sık sık oğlunun tabutunu okşayarak "Kolumuzu kanadımızı kırıp gittiniz" dedi. Cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından anne Meral ile oğlu Yavuz Sina Gök yakınlarının omuzunda cenaze arabasına taşındı. Anne ve oğlu İlbadı Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Bu arada hastanede tedavi gören beş yaşındaki Ahsen Sena'nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 14:57:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat ALTUNÖZ IP: 212.175.115.xxx Tarih : 20.01.2009 11:24:59

Gercekten çok acı bir durum .. allahtan rahmet,,Yakınlarına bassağlı dilerim... Allah kımseye böyle bir acı göstermesin...