3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bir çiçekle bahar gelmez!

TFF 2.LİG

Denizli Belediyespor lider Turgutluspor'u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

TFF 2.Lig 2. Grup'ta son sırada bulunan ve klasman grubu maçlarına İstanbulspor deplasmanından aldığı galibiyetle başlayan Denizli Belediyespor'da moraller yerine gelirken, teknik direktör Hakan Dolutaş, İstanbulspor galibiyetinin rehavetine kapılmamaları konusunda oyuncularını uyardı. Hafta sonunda kendi sahasında lider Turgutluspor'u konuk edecek Denizli Belediyespor bugün Gümüşler Stadı'nda ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Hakan Dolutaş nezaretindeki çalışmada, İstanbulspor maçında forma giyenler yenileme antrenmanı yaparken, oynamayanlar dayanıklılık koşuları yaptılar.

Teknik direktör Hakan Dolutaş, İstanbulspor galibiyetinin anlam taşıması ve çıkışa geçmek için Turgutluspor maçına da aynı hırs, mücadele ve özgüvenle çıkmaları gerektiğini söyledi.

Bir çiçekle bahar gelmeyeceğini vurgulayan Dolutaş, "İstanbulspor maçıyla moral bulduk ama yolumuz uzun ve zorlu. Bu nedenle işimizi sıkı tutmak zorundayız. Gevşemek yok. Futbolcularımızda bu bilinç içinde olmalı. Turgutluspor iyi bir takım. Puan cetveli de bunu gösteriyor. Zevkli bir maç olacak' dedi.

Fikstür gereği Pazar günü oynanacağı açıklanan Denizli Belediyespor- Turgutluspor maçı, aynı gün Denizlispor-Galatasaray maçı olduğu için, TFF tarafından Cumartesi günü saat 13.30'a alındı.

TFF 2.LİG
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 17:24:00
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 14:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?