3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

'Bir Türkü, Bir Öykü' konseri

'BİR TÜRKÜ, BİR ÖYKÜ' KONSERİ

Denizli Belediye Konservatuarı sanatçıları tarafından türkü öykülerinin anlatıldığı 'Bir Türkü, Bir Öykü' adlı özel konser büyük ilgi gördü.

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü`ne bağlı Denizli Belediye Konservatuarı tarafından hazırlanan 'Bir Türkü, Bir Öykü' adlı özel konser Belediye Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Konseri Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Duran ve çok sayıda vatandaş izledi.

KONSERDE 9 ESER ANLATILDI

Türk Halk Müziği'nin unutulmaz 9 eserinin seslendirildiği konserde her türkünün öyküsü önce konservatuar sanatçısı Hakan Eyiden tarafından anlatıldı. Daha sonra öyküleri anlatılan türküler solistler Feray Kara, Yeşim Dağlı, Özgür Doğan ve İsmail Barkan tarafından seslendirildi.

Konser sonunda Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, konservatuar ses ve saz sanatçılarına çiçek vererek teşekkür ederek, Denizli'de gerçekleştirilen kültürel etkinliklerin her zaman merkezinde yer alan Denizli Belediyesi'nin yine farklı bir organizasyona imza attığını söyledi.

'BİR TÜRKÜ, BİR ÖYKÜ' KONSERİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 15:41:01
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 17:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?